El comú de Sant Julià valora positivament les obres de la desviació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú de Sant Julià de Lòria ha valorat molt positivament la posada en marxa de les obres de la desviació. El cònsol remarca que comporten una reflexió de la mobilitat interna de la parròquia. 

La desviació de Sant Julià és una reivindicació històrica de la parròquia. Així ho assegura el cònsol major, Cerni Cairat, que es troba molt satisfet per la posada en marxa de les obres de construcció. 

"No podem valorar-ho d'altra manera que positivament, i agraïm també no tan sols al Govern, sinó als consellers generals de Sant Julià de Lòria tot el treball i el tarannà dialogant que van mostrar per arribar a aquest acord amb el Govern d'Andorra per iniciar les obres ja a inicis de l'any vinent."

Cerni Cairat, cònsol major de Sant Julià de Lòria

També destaca que el vial ha de suposar un punt d'inflexió a la manca d'inversió per part del Govern en infraestructures de la parròquia.

D'altra banda, la desviació també comporta una reflexió i un treball de conceptualització sobre la mobilitat del centre de Sant Julià, que el cònsol remarca que es posarà en marxa aviat. 

"Ja fa temps que es parla d'una possible pacificació del trànsit al centre del poble, sobretot a l'avinguda Verge de Canòlich, proposant que alguns espais o a certes hores del dia hi hagi una peatonalització i són coses que estudiarem de manera tècnica i també de manera conjunta amb la ciutadania."

Cerni Cairat, cònsol major de Sant Julià de Lòria

La intenció és implementar els primers canvis durant el mandat, i els treballs es dividiran en diverses fases. 

L'opinió dels ciutadans

L'opinió més generalitzada dels ciutadans de Sant Julià sobre la nova desviació és positiva i es considera que pot ajudar a descongestionar el trànsit.

Tot i això, hi ha alguns que creuen que s'està afectant la natura de forma negativa i que suposarà moltes molèsties per als veïns de la zona.

Informa: Pilar Candel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.