El concert estrella de la festa major d'Andorra la Vella anirà a càrrec de Melendi

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Està confirmat. El concert estrella de la festa major d'Andorra la Vella anirà a càrrec de Melendi. Dimecres es posen a la venda les entrades. Serà el dilluns 7 d'agost al recinte del Cirque du Soleil. Una festa major amb més de 40 propostes per a totes les edats i la recuperació dels gegants a la cercavila.

Intèrprets de l'escena musical catalana com Buhos, Gertrudis i membres de la primera edició del popular concurs Eufòria, amb la guanyadora Mariona Escoda, Triquell i Edu Esteve acompanyaran Melendi. Les entrades per veure el cantautor asturià estan a la venda des de demà a 20 euros. 

Així ho ha explicat el cònsol major d'Andorra la Vella, David Astriè: "Tots els concerts són gratuïts a la plaça Guillemó, tret del concert del dilluns de Melendi que tindrà un preu de 20 euros". 

Pel camí, propostes per a tothom, com un torneig de futbol amb cotxes teledirigits per als infants i l'actuació castellera amb la Colla Joves dels Xiquets de Valls i els Castellers d'Andorra. Menció especial mereix la cercavila, la tarda del dissabte dia 5.

"Volem tenir gegants com va ser molt important en el seu moment per a les festes majors d'Andorra la Vella", ha apuntat Miquel Canturri, cònsol menor Andorra la Vella.

La festa major se celebrarà entre el 4 i el 7 d'agost. Enguany amb un sentit homenatge a Casimir Arajol, que en serà el pregoner. El comú hi destina 350.000 euros de pressupost, una mica més que fa un any.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.