Concòrdia denuncia "maquillatge institucional" en la nova manera de designar el raonador

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El nou model de designació del Raonador del Ciutadà no convenç Concòrdia. Demanen encara més transparència i denuncien que van voler que les entrevistes als candidats fossin públiques i que la majoria no ho va aprovar. A més, reclamen tenir els criteris establerts prèviament a l'elaboració de les llistes de candidats.

Cerni Escalé, president del grup parlamentari, assegura que "el procés tal com està sent concebut és una cortina de fum. És maquillatge institucional. Volem un procediment transparent si volem que la gent més capacitada per al càrrec sigui l'escollida com a raonador del ciutadà".

D'altra banda, Jordi Jordana, president del grup parlamentari demòcrata, ha declarat que "un bon exemple d'aquest suposat maquillatge polític és Marc Vila. No es pot pas dir que no hagi estat un raonador que no hagi fet la seva feina amb imparcialitat i objectivitat. Aquesta crítica la veig infonamentada".

Imatges: Sergi Linares
Informa: Ariadna Guiu Vila

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.