Afectacions a la mobilitat pel Campionat del Món de BTT

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més de 80.000 persones assistiran com a públic al Campionat del Món de BTT la setmana que ve a Pal-Arinsal. Tanta afluència afectarà la mobilitat, sobretot a la parròquia de la Massana.

De diumenge a l'1 de setembre, la circulació de vehicles quedarà interrompuda des del poble de Pal fins al port de Cabús fins a mitja tarda. Per gaudir de l'espectacle de la BTT s'aconsella utilitzar el transport públic i les línies internes de la Massana, a més del telecabina i els busos que habilitarà l'organització. La cònsol està orgullosa que la parròquia torni a acollir per segona vegada la prova i admet que fa mesos que es treballa per garantir els desplaçaments.

"S'han posat unes llançadores per poder accedir fins a l'estació i s'han hagut de fer mesures perquè no pugi gent des de Pal fins a dalt de l'estació. Esperem que sigui un èxit i que tot vagi bé, però hi haurà molta afluència i una de les preocupacions és la mobilitat"

Eva Sansa, cònsol major de la Massana

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.