Coneix les tres noves línies de bus nocturn entre setmana

El Govern posarà en funcionament aquesta nit de dilluns una de les principals reivindicacions dels últims anys: el bus nocturn entre setmana, una iniciativa que pretén ajudar als treballadors que acabin tard. S'han previst 3 línies, la BN1, la BN2 i la BN3. 

La primera, la BN1, és la que unirà Sant Julià amb Andorra la Vella i Escaldes. Si fins ara la darrera sortida era les 10 de la nit, ara serà a dos quarts d'una. 

El mateix amb la segona línia, la BN2, que enllaçarà Andorra la Vella, Encamp i Canillo. Aquí, si la darrera sortida es feia entre tres quarts de nou i dos quarts de deu, ara es farà a la 1 de la matinada. Aniran sortint cada mitja hora des de l'Estació d'autobusos. 

Per últim, la BN3. Aquesta anirà també des de la capital fins a Ordino i Arinsal i la darrera sortida també es farà a la 1 de la matinada, i no a tres quarts de deu com fins ara. 

Una ampliació positiva, però que deixa una línia oblidada: la del Pas de la Casa, que no arribarà fins més tard.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.