Conferència per millorar l'estratègia empresarial del turisme i el comerç

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Cambra de Comerç ha acollit una conferència sobre motivació i planificació estràtegica per trobar noves oportunitats en el turisme i el comerç.

La formació anava especialment dirigida a l'assessorament dels directius de les empreses d'aquests sectors, unes activitats escollides pel gran pes que tenen sobre el PIB del país. Els assessors de Visconti assenyalen que Andorra encara pot avançar molt i millorar en l'estratègia empresarial.

Així, l'objectiu de la conferència era donar eines a les empreses per ajudar-les a planificar el futur i motivar el conjunt d'actors del sector: "Ens ocupem de la problemàtica del dirigent que sovint es troba sol davant dels reptes i no sempre té una visió neutre o amb qui compartir les seves necessitats." ha explicat Pierino Puigsubirà de Visconti Coaching.

Informa: A. Alamán Imatge: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.