El congrés de pensament alternatiu Sabiens es consolida

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El congrés de "coneixements alternatius", Sabiens, celebra aquest cap de setmana els 15 anys d'existència i, segons el seu organitzador, Ferran Prat, està més que consolidat. Els temes són variats però destaquen les aportacions sobre els ovnis i de fet, un dels conferenciants ha dit que cada cop s'accepta més que hi ha civilitzacions extraterrestres que ens estan visitant.

Conferències sobre ovnis, però també una mèdium són alguns dels plats forts de la darrera jornada de Sabiens. Per a l'organització està molt clar que el país necessita un esdeveniment d'aquestes característiques que defineix com tot un èxit.

"Perquè hem apostat per compaginar la informació que no surt en els mitjans normals i hem anat avançant en un concepte que és la neodivulgació. El que no es pot explicar cartesianament aquí ho hem explicat objectivament."

Ferran Prat, organitzador Sabiens

Alguns dels conferenciants són famosos en el seu camp, com  és el cas de l'ufòleg peruà Sixto Paz Wells.

"Tot el que hem estat compartint durant més de 50 anys està sent corroborat. Que no estem sols. Que mai ho hem estat i que estem sent visitats per civilitzacions més avançades que nosaltres i que pel mateix avenç que tenen mantenen la distància esperant que l'ésser humà aconsegueixi passar aquesta crisi de creixement en la qual ens trobem."

Sixto Paz Wells, ufòleg

També hi ha conferenciants que han divulgat la seva recerca sobre temes esotèrics com les profecies de Nostradamus.

"Imagino que un dels llibres més venuts del món és el Quixot, entre la gent moderna l'Ulisses de James Joyce i entre la gent que busca alguna cosa estranya les profecies de Nostradamus."

Tristan Castell, historiador

I el resultat? Un públic força entregat.

Informa: Pere Moliné

Imatges: Txell Taboada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.