El Consell General tindrà un llibre amb els síndics i consellers que hi ha hagut al llarg de la història

El síndic general, Carles Ensenyat, i la ministra de Cultura, Mònica Bonell, han signat un conveni de col·laboració per publicar una llista de tots els síndics i consellers que ha tingut el Consell General al llarg de la seva història.

El ministeri de Cultura havia encarregat, a través de Patrimoni Cultural, a Jordi Guillaumet l'elaboració d’una llista exhaustiva de tots els síndics, subsíndics i consellers generals que han passat pel Consell General.

Amb aquest acord, el Consell General podrà aprofitar la investigació duta a terme per Guillaumet i editar un llibre amb la cronologia de totes les persones que han passat per la institució al llarg dels gairebé vuit segles de trajectòria, incloent-hi l'època del Consell de la Terra. La seva publicació és prevista el primer trimestre de l'any 2024.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.