El Consell d'infants d'Ordino celebra l'últim ple amb la valoració de les propostes del curs

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Consell d'infants d'Ordino, enguany amb propostes relacionades amb el medi ambient, ha celebrat l'últim ple. Els set consellers de primera ensenyança de les escoles andorrana i francesa han fet balanç i han valorat les propostes que han treballat en aquest curs.

Ordino ha celebrat l'últim Consell d'infants d'aquest curs. Els set consellers de primera ensenyança de les escoles andorrana i francesa han repassat els projectes, relacionats amb la cura del medi ambient i la sostenibilitat. "Al llarg d'aquest curs hem estat fent la recollida de burilles, el compostatge i ens ho hem passat molt bé", ha explicat la consellera infantil de l'escola francesa d'Ordino, Candela Jordan. A més, una altra de les conselleres, Carla López, ha afegit que durant "el tercer trimestre encara hem de sortir a recollir brossa. L'hort i el jardí també els farem aquest estiu amb els nens que vagin a la ludoescola".

El cònsol major de la parròquia, Josep Àngel Mortés, ha valorat molt positivament les propostes que els alumnes han fet al llarg del curs i creu que els adults haurien de tenir més cura del planeta. "Amb aquests consells d'infants es demostra que al final són els petits els que ens acaben conscienciant a nosaltres i això ho hauríem de reflexionar. Però és important que els infants creixin amb aquesta conscienciació i amb aquesta protecció del medi, que jo penso que és el més important."

La sala del comú ha acollit una trentena d'alumnes de totes dues escoles, que s'han mostrat compromesos a seguir reforçant la sensibilitat amb la natura el curs vinent. 

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.