La construcció arriba al límit

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Col·legi d'Arquitectes constata un alentiment de l'activitat de la construcció, que continuarà els propers mesos. Assegura que tot té un límit i, probablement, ja s'hi ha arribat.

Els metres quadrats visats enguany pels arquitectes han disminuït respecte l'any passat i no es preveu que el 2024 la situació sigui diferent a la d'enguany. Els clients avisen que no és tan fàcil la venda com abans. Així ho constata la degana del Col·legi d'Arquitectes, Sònia Palau. "Comencem a veure un alentiment en el procés de venda. El que fa un any qualsevol cosa que posaven al mercat no durava ni 5 minuts, actualment hi ha un alentiment". En aquest sentit, explica que "han de fer un esforç més gran per trobar un comprador".

Això no vol dir que hi hagi una aturada de cop perquè encara hi ha projectes aprovats que s'han de dur a terme. Palau afegeix que encara queden obres per executar. "La construcció encara no ha parat perquè, evidentment, la màquina no para de cop. Has d'acabar tot el que ja portes en marxa. Projectes que segurament es construiran."

Els arquitectes, doncs, han afirmat que tot té un límit, incloent-hi l'actual boom de la construcció i immobiliari.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.