La construcció té prop d'un 30% de les 900 baixes laborals d'enguany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El sector de la construcció lidera, una vegada més, la xifra de baixes laborals. Enguany ja suposen un 27%. El període mitjà de baixa laboral a tots els sectors és de 42 dies.

Les baixes laborals segueixen una dinàmica similar a la de l'any passat. Si durant tot el 2022 se'n van atorgar unes 1.700, en els sis primers mesos d'aquest 2023 són unes 900. Per sectors, encapçala el rànquing la construcció, amb unes 250. El comerç té unes 150 i les activitats immobiliàries i de lloguer i l'hoteleria registren unes 80. L'únic mort en un accident laboral va ser en el sector d'activitats immobiliàries. L'any passat hi va haver dues defuncions per causes relacionades amb la feina, una de les quals en el mateix àmbit econòmic.

La mitjana de dies de baixa laboral és de 44. En la construcció el resultat és de 35 dies i al comerç són uns 39 dies. Al sector financer és on hi ha una xifra més baixa. Només s'han registrat dues baixes laborals de 12 dies cada una.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.