Continuen les rebaixes d'estiu i els comerciants es mostren optimistes  

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les rebaixes continuen sent un pol d'atracció del país, especialment per als turistes. Aquest any, van encetar amb menys afluència de la prevista, però a poc a poc, i tot i l'encariment de preus, es va recuperant el ritme de compres.

El període de rebaixes d'estiu continua, i així serà fins al 5 de setembre. Unes rebaixes que van començar amb menys afluència de l'esperada, els comerciants es mantenen optimistes de cara al mes i mig que queda de rebaixes. 

L'encarregat de la botiga Krack, David Espinoso, ha remarcat que aquesta setmana ha rebut més clients i espera que la primerq quinzena d'agost "comenci a haver-hi més gent". 

Per la seva banda, la dependenta de Mephisto, Carmen Molina, assegura que tot i que al carrer hi hagi gent, "els caps de setmana són fluixos, entre setmana treballem més". 

Els comerços locals han notat la inflació dels preus i les despeses de la pandèmia en els seus consumidors. "La gent té ganes de sortir i comprar, però amb la pujada de preus ho pensen una mica perquè no és una cosa de primera necessitat". 

Tot i això el comerç d'Andorra segueix sent un pol d'atenció, especialment per als turistes, perquè tot i que la majoria no venen especialment per les rebaixes, sí que les tenen en compte i les aprofiten. 

Roba, calçat i perfums són els productes que més es compren.

Informa: Maria Lucena 
Imatges: Àlex Vinyal-Nil Forcada 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.