Conxita Marsol deixa el càrrec de cònsol major de la capital per anar a les llistes demòcrates

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Conxita Marsol deixarà de ser cònsol major d'Andorra la Vella per ser a les llistes demòcrates. Ha fet un balanç molt positiu dels 7 anys al capdavant del comú. La minoria creu que ha fet coses bones però afirma que els ha menystingut i deixat de banda.

"En principi aquest dilluns a les 9 del matí entregaré al cònsol menor la meva carta de dimissió com a cònsol major i com a consellera del comú d'aquesta parròquia als efectes d'incorporar-me a unes llistes electorals", ha explicat la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol

Marsol ha anunciat que renunciava a seguir al capdavant del comú d'Andorra la Vella després d'una sessió de consell, on ha presidit el jurament del càrrec de dos agents de circulació. Segons la cònsol, han estat set anys que han donat molt de si.

"La veritat és que jo estic molt contenta i no enganyaré. Sóc una persona molt transparent. Crec que hem transformat la parròquia d'Andorra la Vella. Crec que l'hem convertit com sempre he dit en una parròquia per les persones. Una parròquia on la gent té espais per caminar. Té espais oberts. Zones per a vianants. Té parcs. Tenen voravies amples. Té el poblet de Nadal. Hem generat confiança. Tenim més empreses que mai", ha detallat Marsol

Encara no és gens clar si serà la número 2 de la llista nacional demòcrata o encapçalarà la candidatura territorial. La minoria, per la seva banda, ha lamentat com els ha tractat.

Sergi González, conseller del PS Andorra la Vella,. ha detallat: "Ens han menystingut i ens han deixat allà arraconats sense saber la informació. Jo crec que a Andorra la Vella ha fet coses molt interessants , molt bones per la parròquia i els ciutadans però a nivell del dia a dia la convivència amb nosaltres ha estat nefasta."

David Astrié serà qui la rellevi i Miquel Canturri passarà a ser cònsol menor.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.