Demanen cinc anys de presó per a un taxista acusat de promoció i finançament de la prostitució

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La fiscalia ha demanat cinc anys de presó a un taxista acusat de promoció i finançament de la prostitució el 2012 i de pressionar testimonis perquè no declaressin en contra. La defensa en demana l'absolució perquè creu que no hi ha proves que cometés aquests daaelictes a Andorra.

El Tribunal de Corts ha acollit la vista oral contra un taxista acusat de promoció i finançament de la prostitució, aprofitant la seva feina, i de pressionar testimonis perquè no declaressin en contra.

Els fets haurien tingut lloc fa 4 anys. Segons la fiscalia, el processat regentava un prostíbul a la Seu i, a més, va promoure la prostitució a Andorra en dos pisos situats a la carretera de la Plana d'Escaldes-Engordany i a Santa Coloma.

Diversos testimonis de prostitutes haurien corroborat aquestes acusacions. El taxista ha afirmat que no és propietari de cap bordell a la Seu i que sí ha transportat prostitutes a Andorra, però sense treure cap més benefici que el servei de taxi. També ha afegit que no ha pressionat cap testimoni perquè canviés la versió. 

La fiscalia demana cinc anys de presó pels delictes de finançament i establiment de la prostitució i de pressionar testimonis, i la inhabilitació com a taxista durant quatre anys. La defensa en reclama l'absolució perquè considera que no s'ha demostrat que hagi comès cap delicte a Andorra.

Informa: Pere Moliné Imatge: Cristina Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.