Costa fa una valoració positiva de les novetats en Educació en nom de la comissió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El president de la comissió legislativa d’Educació, Recerca, Cultura i Esports, Ferran Costa, ha fet una valoració positiva dels temes exposats pel ministre Jover. Costa ha assenyalat que temes com els eventuals o l'anglès són recurrents perquè interessen a tot l'arc parlamentari.

El conseller liberal Ferran Costa creu que s'està treballant cap al bon camí i que s'ha de donar temps per efectuar els canvis amb garantia.

"S'ha de ser també pragmàtic i realista en saber com es poden recollir els fruits en una vehicularització de l'anglès", ha dit Costa, que també ha afegit que "cal preparar no només els docents, sinó també els diferents sistemes educatius". "Cal donar eines i elements a les persones que ara formen part del gruix de docents del ministeri d'Educació, perquè aquest procés de desplegament i vehicularització en anglès acabi reeixint i tenint èxti", ha insistit.

Informa: Ana Alamán      Imatges: Albert Refart

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.