Crèdit Andorrà guanya el premi al millor banc d'Andorra en banca privada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Grup Crèdit Andorrà ha guanyat el premi al millor banc d’Andorra en banca privada el 2013. Es tracta d'un guardó que atorga anualment el grup Financial Times, a través de les publicacions 'The Banker' i 'PWM'.
El premi es va lliurar anit a la ciutat suïssa de Ginebra, en una cerimònia a la qual van assistir els màxims representants de Crèdit Andorrà i directius de les principals firmes bancàries d'arreu del món. El Conseller delegat de Crèdit Andorrà, Josep Peralba, ha destacat que en l'estratègia de l'entitat "hi havia dues coses molt clares, una era continuar sent el banc d'Andorra i, en segon terme, arribar a ser el banc d'Andorra al món". El premi ha suposat "un repte" i la demostració, segons Peralba, que l'entitat pot "passar de ser local a ser global".El jurat de les prestigioses revistes ha inclòs per primera vegada Andorra en aquests premis internacionals de banca privada, en els quals estan presents les principals places financeres, com ara Suïssa, Luxemburg i el Regne Unit.Informa: Xavi Palma
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.