La Creu Roja organitza colònies per a infants a AINA

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Quan encara no ha començat l'escola, hi ha entitats que ja preparen activitats per a les vacances de Tots Sants. És el cas de la Creu Roja, que dona suport a les famílies que no poden deixar el treball per estar amb els fills.

Aquest any s'organitzaran colònies a AINA per a una vintena d'infants de 8 a 12 anys. A banda de fer activitats al Palau de Gel i a la muntanya, AINA es converteix en un espai de desconnexió. Són dies sense mòbils ni televisió en què l'experiència els fa créixer en valors. 

Esther Soler, educadora social de la Creu Roja, considera que "AINA és un dels millors llocs on es poden fer colònies perquè realment ets allà desconnectat de tot i que els nens es centrin en ser nens i nenes. Potser deixem d'estimular uns dies i aprofiten per poder escoltar-se. És important que s'escoltin i sàpiguen el que volen".

Informa: Rosa Alberch 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.