Crida a la col·laboració ciutadana per a la treta de neu a Ordino

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ordino fa una crida a la col·laboració ciutadana perquè la treta de neu sigui 100% efectiva. El comú ha presentat una campanya per conscienciar la població de la importància de la seva ajuda en aquesta matèria.

Sota el lema 'Uneix-te al nostre equip' el comú d'Ordino fa una sèrie de recomanacions perquè els ciutadans col·laborin en les tasques de treta de neu. La campanya, que arrencarà el 15 de novembre, compta amb un total de 14 persones dedicades a aquesta funció i en cas de nevades intenses es contractaria una empresa externa. A més, es disposa de tretze vehicles que s'ampliaran amb tres més.

De totes maneres, l'objectiu és que el ciutadà estigui preparat per a aquests episodis amb pales i producets per al deglaç i equipi el seu vehicle correctament. La cònsol menor, Gemma Riba, fa "una crida a la col·laboració ciutadana ja sigui de forma activa o física, o per entendre que en moments crítics hi ha prioritats i no es pot estar a tot arreu en el mateix moment".

El comú recorda que, en cas de nevada, els propietaris d'edificis, parcel·les o solars, han de col·laborar a mantenir neta de neu i de gel la vorera en la part corresponent a la seva propietat i que en cap cas es podrà llençar la neu al mig de la calçada. El conseller de manteniment, Samuel Duró, destaca que si els ciutadans es cuidessin d'aquest aspecte "ajudarien bastant".

El pressupost per aquestes tasques és de 14.000 euros i en cas de requerir els serveis d'una empresa externa, de 40.000.

Informa: Ariadna Comas
Imatge: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.