Crida al talent andorrà per tancar la programació del FESTAC

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sant Julià ha presentat la tercera edició del FESTAC, el Festival de teatre al carrer. Serà del 13 al 15 de setembre i ve carregat de novetats. La primera: la implicació del comú amb tot el departament de Cultura.

La programació no està tancada del tot encara i des de l'organització estan oberts a propostes andorranes. El que sí se sap ja és que tant l'ambaixada de França com la d'Espanya hi produiran un espectacle i que hi haurà un taller de tres dies amb la implicació de la companyia internacional Eléctrico 28, la JOCAND i la JODANSA.

L'any passat ja es va doblar la programació amb nou propostes andorranes i nou d'estrangeres. Enguany, l'objectiu és seguir creixent segons la consellera de Cultura de la parròquia laurediana, Teresa Areny. "Fer créixer aquest esdeveniment a la parròquia amb la voluntat que el Festac esdevingui un punt diferencial o de reclam a una parròquia marcadament teatral". I afegeix que vol que sigui fins i tot un pol d'atracció nacional. "Ser un punt de referència anual dins de la cultura del país".

Per la seva banda, el director artístic del festival, Sergi Vallés, exposa que la gent podrà consultar en un qr tota la informació i apuntar-se al formulari.

Informa: Caterina Vidal

Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.