Cuina turca i homenatges a Berenguer, Tàpias i Dechosal, a la 26a Mostra Gastronòmica d'Ordino
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
La Mostra Gastronòmica d´Ordino comptarà en aquesta edició amb 22 restaurants i dedicarà un espai a la cuina turca. En aquesta 26a edició es retrà homenatge als gastrònoms Joan Berenguer i Pere Tàpias i a l´exdirector del Lycée Comte de Foix François Dechosal.
El comú espera que en aquesta edició se superin els 350 assistents de l´any passat. L´espai dedicat a Turquia servirà per tastar algunes de les especialitats d´aquest país i també per contemplar una mostra de danses tradicionals. En aquesta 26a edició es retrà homenatge als gastrònoms Joan Berenguer i Pere Tàpias i a l´exdirector del Lycée Comte de Foix François Dechosal. Des del comú es destaca la importància de la mostra per donar a conèixer l´oferta gastronòmica del país. "Crec que la gastronomia hauria d'esdevenir un puntal molt important a Ordino", insistia el conseller de Comerç i Dinamització, Xavier Herver.
En aquesta edició hi participaran set nous restaurants, mentre que la resta, fins a 22, són col·laboradors habituals. Les entrades es van posar a la venda fa una setmana a Tràmits del comú i l´oficina de turisme, al preu de 32 euros, que seran 38 si s´adquireixen el mateix dia de la mostra, el diumenge dia 12. Com sempre hi haurà actes complementaris, com la cursa de cambrers amb la col·laboració de l´Escola Vatel.
Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges, Anna Ginestà