El cuiner televisiu Isma Prados es fa càrrec dels restaurants de Grandvalira
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Aquesta temporada els camps de neu del país no han fet grans inversions en ginys mecànics sinó en una millora del servei. A Grandvalira per exemple s´ha buscat portar la gastronomia al camp de neu de la mà d´un cuiner reconegut com és el televisiu Isma Prados. Aquesta temporada es fa càrrec de tres restaurants de l´estació, però posa l´accent en el Vodka Bar, on s´ha decidit buscar un ambient específic amb cuina tradicional de muntanya i dirigida a paladars exigents.
Portar la gastronomia tradicional amb plats elaborats de cuina de muntanya i de caça a més d´ecològica. Aquesta és l´aposta que ha fet Grandvalira per un dels seus establiments més exclusius, com és el Vodka Bar. Una aposta que ve de la mà d´un cuiner reconegut a Catalunya, com és Isma Prados, que va rebre l´encàrrec com un repte. Ell ha estat l´encarregat d´elaborar la carta i supervisar-la buscant el retorn a la tradició. A banda del producte exclusiu que implica entaular-se, l'encàrrec també passa per buscar la millora en la qualitat per a aquells que decideixen buscar un bon producte, però no perdre temps en l'esquiada. Per això també han volgut millorar el servei en dos altres restaurants que supervisa. La voluntat també ha estat vendre la part sostenible tant de l´entorn com dels materials que s´utilitzen.Informa: Anna Pifarré Imatge: Espai Neu