Cuiners d'estrella pel sopar solidari a favor d'Unicef i Càritas
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Va començar com un esdeveniment solidari per recaptar fons i en tres anys ja s'ha convertit en un esdeveniment gastronòmic. Avui més d'un centenar de comensals podran gaudir d'una cuina excepcional. 6 professionals de la talla de Juan Mari Arzak, Paco Pérez o el cuiner del famíos Koy Shunka de Barcelona són a l'hotel Hermitage per oferir un menú d'onze estrelles.
Aquest matí hem tobat a Carles Gaig entre fogons preparant un plat ancestral que aquesta nit podran provar els 130 comensals de la gala solidària a favor d´Unicef i Càritas que es farà a l´Hotel Hermitage i que cada any oganitzen amb Pyrénées.
Aquesta serà la quarta temporada que juntament amb Nandu Jubany porten la seva cuina de temporada als restaurants de l´hotel que ara acull una nova incorporació. Carles Gaig, cuiner amb estrella Michelin, proposarà "una perdiu "a la moda de Alcántara, amb vi d'Oporto, foie gras i tòfona". Pel que fa als altres cuiners, ell mateix ens avança que "avui tenim com a cuiner estrella convidat al Paco Pérez de Llançà que ens proposarà un plat a base de petits escamarlans amb tòfona i nyoquis, una espècie de mar i muntanya.”
Hidei Matsuhisa, dels famosos Shunka i Koy Shunka. Aquest matí preparava uns aperitius. Per aquesta nit vol sorprendre amb un proposta de mar i muntanya. En el menú d´aquesta nit també hi col.laboren amb els seus plats Juan María Arzak, amb 3 estrellles; Paco Pérez, amb 5; José Gómez, amb una, i el pastisser Escribà, que farà les postres. Enguany ha crescut un 40% la demanda del sopar solidari, en què cada comensal pagarà 200 euros per gaudir d´una proposta d´onze estrelles Michelin.
Informa: Rosa Alberch Imatge: Xavi Fajardo