Curs d'ordre públic per a 8 policies

Vuit agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana han completat aquest mes de febrer una formació en prevenció, contenció i intervencions d’ordre públic. S'ha fet a “La Enira”, el Centre de Pràctiques Operatives de la Policia Nacional espanyola, a Linares, Jaén.

La formació s'ha allargat dues setmanes, centrada en el funcionament de tota mena de dispositius d’ordre públic. També ha inclòs el perfeccionament de les tècniques d’intervenció i l'ampliació de coneixements.

Els agents han escenificat desplegaments operatius, entrades i sortides en domicilis, mediació i actuació davant desallotjaments i resistència activa o passiva. Han recreat, a més, dispositius especials de control de carreteres.

El curs incloïa, finalment, procediments a seguir en situacions d’atac, amenaça terrorista i altres episodis crítics. Així mateix, s’han fet ponències sobre delictes d’odi violència de gènere. Tot i que a Andorra els dispositius d’ordre públic prioritzen la prevenció, els agents han d’estar preparats per a qualsevol eventualitat.

Informa: Redacció

Imatge: Policia d'Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.