DA agafarà el relleu de Moviment Massanenc en les properes eleccions comunals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Moviment Massanenc no concorrerà a les properes eleccions comunals de la Massana. El relleu l´agafarà el comitè parroquial de DA, on s´integraran bona part dels membres de la formació. La voluntat és presentar una candidatura de DA a les properes comunals, en la qual no seran presents Jordi Serra ni Robert Albós, actuals consellers de la minoria per Moviment Massanenc. Es dóna així continuïtat al pacte assolit en les passades eleccions generals.

La candidatura de Moviment Massanenc es va crear amb l´objectiu d´oferir una alternativa en les eleccions comunals massanenques del 2011. Un cop s´esgoti el mandat al desembre, no té sentit que torni a concórrer a les eleccions.

Així ho afirma un dels consellers de la candidatura, Jordi Serra, que indica que ell i una part dels membres de Moviment Massanenc ja formen part del comitè parroquial de DA. D´altres ho podrien fer properament, tot i que encara no està decidit, segons explica Robert Albós, un altre dels consellers de Moviment Massanenc. Albós reconeix que l´horitzó és començar a preparar una candidatura que concorri a les comunals del desembre sota les sigles demòcrates. Una candidatura per a la qual tant ell com Serra es descarten.

Amb la desaparició formal de Moviment Massanenc es dóna continuïtat al pacte que els seus membres i DA van fer a les eleccions generals. Un acord que es va gestar després que Ciutadans Compromesos optés per donar suport als liberals.

Precisament, la plataforma massanenca Ciutadans Compromesos ha renovat i ampliat la junta. El cònsol de la Massana, David Baró, en continua essent el president. Josep Agell assumeix les funcions de secretari general i Cristina Romera, el de tresorera. Sergi Balilles és el vocal que representarà els càrrecs electes del comú i Carles Naudi farà el mateix amb els càrrecs electes al Consell General.

 

Informa: Andrés González-Nandín

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.