DA va voler donar un toc d'atenció al Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un dels protagonistes del debat de les esmenes a la totalitat del pressupost d'ahir va ser el vicepresident del grup demòcrata, Daniel Armengol. Avui ha explicat al programa "Ara i aquí", de Ràdio Nacional, el perquè de les crítiques que en algun moment va adreçar al Govern. També s'ha referit a la proposició de llei demòcrata perquè l'endeutament de l'estat no superi el 50% del PIB.

Daniel Armengol ha fet referència al discurs que ahir va fer en el debat de les esmenes a la totalitat del pressupost en tant que vicepresident del grup demòcrata. I és que les crítiques al Govern per part del grup de la majoria van sorprendre uns quants. Armengol considera que els demòcrates, amb tants temes oberts, potser s'han adormit: "volíem fer una escenificació de realisme i que les coses no estan tan bé com haurien d'estar i s'ha d'apretar per tancar tots els melons que tenim oberts".

Armengol també s'ha referit a la llei d´estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera en què treballen els demòcrates per limitar l´endeutament de totes les administracions públiques. La proposta de DA és fer un seguiment dels pressupostos anuals per evitar l'increment de l'endeutament. El vicepresident demòcrata creu que com a molt tard la proposició de llei estarà enllestida el primer trimestre del 2014.

Informa: Andrés González-Nandín     Imtatge: Albert Aymamí     Locució: Yamsina Canedo

Contingut relacionat:

L'entrevista completa a Daniel Armengol a l'Ara i Aquí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.