Danses i tradicions andorranes al festival català Ésdansa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les tradicions del país estaran molt presents en la 42a edició d'Ésdansa, el festival de dansa d'arrel tradicional que se celebra des d'aquest dilluns fins al 25 d'agost a les Preses, prop d'Olot.

El plat fort arribarà dissabte quan el cos de dansa de l'esbart de les Valls del Nord escenificarà "L'última ossa d'Ordino" i el ball "Fallaires d'Ordino", per primer cop lluny de la parròquia. Per al president de l'Associació Cultura Popular d'Ordino, Albert Roig, és un fet històric. "És una gran oportunitat, òbviament, per l'esbart i per tot el món de la cultura popular per exportar-la més enllà de les nostres fronteres".

A més, el president de l'Associació de Cultura Popular d'Ordino farà una xerrada sobre el patrimoni festiu andorrà. "És tot un compendi d'activitats relacionades amb les tradicions del país que mostraran d'Andorra una mica més enllà del que és habitual en la seva ment veure com és el nostre país", ha afegit el mateix Roig.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Festival Ésdansa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.