La darrera entrega d'un dels grans malvats de Marvel, novetat a la cartellera 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cine arriba amb algunes novetats a la cartellera, com la darrera de 'Venom'. Agafin crispetes perquè serà el comiat de Tom Hardy

'Venom: el último baile'

'Venom: el último baile' posa punt i final a la trilogia del simbiont. Tom Hardy retorna com a Venom per última vegada, un dels personatges més grans i complexos de MarvelPerseguits pels seus dos mons, Eddie i Venom estan obligats a prendre una decisió que baixarà el teló en aquest darrer ball. 

'El llanto'

Per als amants del terror i la intriga arriba l'estrena d''El llanto'. El cineasta Pedro Martín-Calero debuta al llargmetratge amb aquest film de terror en què la violència de gènere juga un paper protagonista com a mal invisible i trauma intergeneracional.

Ester Expósito interpreta una de les tres dones joves que, separades en el temps i l'espai, s'enfronten a una presència maligna que només elles poden veure.

'Dàlia i el llibre vermell'

Canviant radicalment de registre, tanca la llista d'estrenes 'Dàlia i el llibre vermell', una animació emesa en català en què Dàlia, la filla d’un famós escriptor que ha mort recentment, hereta el llegat de finalitzar el llibre.

Per això, Dàlia es convertirà en part de la història i s’enfrontarà cara a cara amb els personatges que han pres el tema del llibre per tal de ser els protagonistes.

Informa: Alexia Alcalá

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.