David Astrié demana "depurar responsabilitats" per l'avaria a les fonts

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La minoria d'Andorra la Vella reclama que les fonts de la Rotonda, aturades per una inundació a la sala de màquines, es posin en marxa al més aviat possible. David Astrié ha recordat al programa 'Avui serà un bon dia' de Ràdio Nacional que són un reclam turístic i no pot estar aturat. També demana més celeritat al comú per prendre mesures sobre habitatge.

David Astrié entén el sotrac que comporta tenir aturades les fonts de la Rotonda i confia que la investigació resolgui els motius pels quals es va produir la inundació a la sala de màquines que tindrà aturat l'espectacle les properes setmanes i, si s'escau, demanar responsabilitats per "veure a on està l'errada". Recorda Astrié que "la instal·lació té menys d'un any i, per tant, està en garantia i caldrà depurar responsabilitats"

Astrié coincideix amb el comú que la prioritat ha de ser que les fonts estiguin tan poc temps com sigui possible aturades perquè s'han demostrat com un reclam turístic important.

El conseller de la minoria ha carregat contra la política d'habitatge del comú perquè no veu que avancin projectes com el programa Reviu i el projecte del Cedre.

"Els hem recordat, per activa i per passiva, que si bé el tema de l'habitatge els va ajudar a guanyar les eleccions, tot això ho tenen molt aturat. I una prioritat que sempre havien dit ells en campanya, que era el tema de l'habitatge, doncs tampoc no és que hagin avançat massa. Potser que premin l'accelerador perquè era la seva prioritat. La nostra també, però era la seva prioritat".

David Astrié, conseller de la minoria d'Andorra la Vella

Ha reiterat, finalment, el seu posicionament favorable a la construcció del multifuncional a la Borda Mateu amb una iniciativa privada que resoldria una necessitat per al país.

Informa: Sergi Cano

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.