De Matha espera un bon acord d'associació per a Andorra que mantingui les especificitats el màxim temps possible

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ginette de Matha ha insistit que desitja que Andorra pugui assolir un bon acord d'associació i espera que es puguin mantenir les especifitats del país tant de temps com sigui possible. L'ambaixadora de França s´ha acomiadat del càrrec entrevistant-se amb Antoni Martí aquest matí.

França continua apostant per donar suport a Andorra en l'acostament a la Unió Europea. Així ho ha afirmat l´encara ambaixadora, Ginette de Matha, que diu que el seu país té la voluntat que Andorra assoleixi un bon acord d'associació amb la UE.

De Matha fa uns mesos va avisar en un dinar amb consellers de la comissió d´Afers Exteriors que seria difícil poder mantenir l´acord duaner en els termes signats el 1990. També creu que França encara manté un important pes a Andorra i ha fet un balanç positiu a tots els nivells dels dos anys i mig que ha estat en el càrrec.

L´ambaixadora també ha agraït les mostres de solidaritat del poble i les institucions andorranes després dels atemptats islamistes. La diplomàtica ha visitat aquest matí Antoni Martí i celebrarà demà a la legació diplomàtica una recepció de comiat. La seva successora serà Jocelyn Caballero, que ha estat representant permanent de França al Consell d´Europa.



Informa: Pere Moliné/Anna Lladó

Imatge: Anna Ginestà

Fotografia: SFG

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.