Sant Julià de Lòria i Canillo obriran els debats electorals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els mitjans públics han sortejat davant notari l'ordre d'emissió dels debats parroquials i de les entrevistes als caps de llista nacionals durant la campanya. 

"Hi haurà 7 debats territorials a la televisió, 7 debats territorials a Ràdio Nacional d'Andorra. També les entrevistes als candidats de cap de llista nacional desdoblades, per ràdio i televisió. I el que serà el programa estrella que és els debat nacional el 30 de març amb els sis aspirants a cap de Govern". 

Gemma Rial, directora general adjunta RTVA

Un debat nacional que tornarà a tenir el vestíbul del Consell General com a escenari.

La campanya culminarà amb la nit electoral, en la qual es tornarà a apostar per la infografia i l'anàlisi per seguir al minut l'escrutini.

"A partir del moment en què tanquen els col·legis electorals podran seguir l'escrutini minut a minut, amb anàlisi de professionals, però també amb tots els comentaris de tots els representants dels partits polítics"

Gemma Rial, directora general adjunta d'RTVA

Tot plegat amb connexions en directe amb 10 equips, formats per un redactor i un operador de càmera, que seguiran tota la campanya electoral.

Si vols conèixer l'ordre de tots els debats i entrevistes, consulta-ho aquí

Informa: Redacció
Imatge: Anna Romagosa- Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.