Aquest mes el Govern decidirà si renova amb Air Nostrum

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern decidirà aquest mes si renova la concessió amb Air Nostrum per als vols a Madrid des de l'aeroport d'Andorra-la Seu.

El contracte vigent venç al desembre i l'executiu ha mostrat el malestar a la companyia per les cancel·lacions, que assegura que han augmentat aquest any. Així ho ha confirmat el secretari d'Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné. "Si bé és cert que el 2022 va ser un període molt bo per la meteorologia i les cancel·lacions tècniques, perquè no vam arribar al 4%, aquest any estem sobre el 12%".

Així, un estudi intern determinarà el futur del servei. "Un estudi més genèric que derivi a un altre concurs públic amb el qual hi hagi altres destinacions, noves freqüències marcant el tipus d'avió i la mena d'operativa que s'ha d'utilitzar en aquest aeroport", ha conclòs Forné.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.