Una delegació de la Comissió europea contra el racisme i la intolerància es reuneix amb el Govern

En el marc del 6è cicle de monitoratge dels països membres, la Comissió europea contra el racisme i la intolerància del Consell d'Europa du a terme una visita de contacte amb diferents organismes i institucions del país.

La visita es centra en avaluar i prendre el pols de tres temàtiques concretes: la igualtat efectiva i l'accés als drets, el discurs d'odi i la violència motivada per l'odi i la integració i la inclusió. En aquests aspectes, els tècnics que s’han reunit amb la comissió han explicat els principis que persegueix la Llei per a l’aplicació efectiva del dret a la igualtat de tracte i d’oportunitats i a la no-discriminació entre dones i homes per garantir la igualtat efectiva i el dret d’accés, entre d’altres aspectes. 

La trobada amb la delegació també ha servit per explicar el seguiment donat per les autoritats andorranes a les recomanacions prioritàries formulades per l'ECRI en el seu informe del 5è cicle de monitoratge. 

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.