Divendres comencen els canvis en el servei de correu andorra.ad

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Demà comença el procés de migració en el servei de correu electrònic andorra.ad. Comportarà diverses millores, entre les quals destaquen l´ampliació de la capacitat de la bústia, la millora de la seguretat i les noves funcionalitats de gestió i configuració del servei. El servei no s'aturarà en cap moment si bé fins diumenge no s´haurà completat el procés de migració de l´històric de correus. 

Millores en el servei de correu electrònic andorra.ad que ofereix Andorra Telecom. Entre d´altres, les bústies amplien la capacitat de 50 Megabytes a un Gigabyte, es milloren els protocols de seguretat i s´afegeixen funcionalitats de gestió i configuració. El procés de migració del servei comença demà, si bé en cap moment s'aturarà el servei.  

En aquesta primera fase es bloquejarà la possibilitat de crear nous comptes o canviar les contrasenyes. La segona fase s'iniciarà dissabte i es preveu que acabi diumenge al migdia. El director de Relació amb el client i marquèting Andorra Telecom, Carles Casadevall, assegura que els usuaris no notaran la diferència quan es connectin al nou servidor i que "tot l'històric de correus s'anirà migrant al llarg de tot el dissabte".

Per a la millora del servei, que té uns 13.000 usuaris actius, Andorra Telecom ha invertit 400.000 euros. D´altra banda, la parapública ha informat que, des que es van presentar els nous forfets de telefonia mòbil, 800 clients del servei de prepagament han migrat a aquesta nova modalitat.

Informa: Andrés González-Nandín     Imatge: Josep M. Garcia    Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.