Demandes de 4 a 10 anys de presó per als implicats a l'operació Big Bang

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La fiscalia preveu demanar condemnes de 4 a 10 anys de presó per als acusats de tràfic de droga en l'operació Big Bang. Els fets van passar fa una mica més d'un any al Pas de la Casa i es van comissar més de 300 grams de cocaïna, a banda d'altres estupefaents. El judici arribarà en un parell de setmanes. Per la seva banda, les defenses sol·licitaran penes molt menors.

El març del 2023, una vintena d'efectius de la policia, amb el suport de guies canins, van fer un desplegament de gran envergadura al Pas de la Casa. Hi va haver detencions a més del comís de 342 grams de cocaïna, una de les quantitats més importants mai comissada al país. El material era de gran puresa i hauria arribat a un preu molt elevat a la venda. També es van comissar 26 grams de metamfetamina, 342 d'haixix, 70 de marihuana i èxtasi, a més de 17.600 euros en efectiu. 

Des de l'associació de veïns es va declarar que no tenien cap sospita de tràfic d'estupefaents ni de la possible implicació dels arrestats. Ara, el cas arriba a judici, a mitjan de mes, i es preveu que compareguin 40 testimonis i que la vista oral duri 5 dies.

La fiscalia preveu demanar penes de 8 a 10 anys de presó per a tres dels principals investigats per tràfic de drogues. I de 4 a 7 anys per a quatre dels que van ser controlats pel cos d'ordre. A més, sol·licita arrest nocturn per a una altra implicada. Les defenses rebaixen les penes.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.