La fiscalia demana 25 anys de presó per al pare acusat de violar la filla

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La fiscalia ha demanat 25 anys de presó a un resident acusat d´un delicte major d´abús sexual continuat sense consentiment a la seva filla i un altre de proxenetisme. L´home ha reconegut un acte sexual amb la filla, tot i que ha especificat que la menor no s'hi va oposar. Per això, la defensa rebaixa la pena que sol·licita a 7 anys de presó.

Fa un any, el servei de policia va detenir a Escaldes-Engordany un resident acusat per la seva filla de 12 anys d´haver-la violat diversos cops. L´home va reconèixer davant els agents que havia forçat una vegada la nena.

El resident tenia la custòdia compartida de la menor, ja que estava separat. La fiscalia considera provat que, durant uns dies que va estar amb ella, la va forçar a mantenir relacions sexuals, almenys quatre vegades, i ho va fer prometent-li regals. Per tant, demana 25 anys de presó per un delicte major continuat d´abús sexual sense consentiment i sent l'autor el mateix progenitor, cosa que agreuja els fets per la justícia. A més, la fiscalia el considera responsable de proxenetisme per prometre-li regals a canvi de relacions sexuals. També vol que sigui expulsat del Principat.

Segons la defensa només hi va haver dos actes sexuals, als quals ella no hauria mostrat oposició. Per tant, reclama 7 anys de presó, en part ferma i l´expulsió pel mateix temps del país. El cas ha quedat vist per a sentència.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.