El d'Encamp farà de tanatori nacional a partir de l'1 de març

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El tanatori d'Encamp passarà a ser properament, i de manera temporal, el de referència al país perquè s'han de fer obres al tanatori de l'hospital que està afectat per filtracions. A partir de l'1 de març estarà en funcionament tant el tanatori del comú d'Encamp com el de l'hospital.

El tanatori de l'hospital i les sales de vetlla estan afectats per importants problemes relacionats amb les filtracions d'aigua i les humitats. És necessari fer-hi obres de millora i això farà que es tanqui el tanatori de referència al país. Mentre durin els treballs el tanatori d'Encamp farà les funcions de tanatori nacional, gràcies a un contracte de serveis que s'està enllestint entre el SAAS i el comú.

Aquest darrer cobrarà un lloguer integral per la utilització de les sales de vetlles i la de tanatopraxi. Les obres a l'hospital començaran en les properes setmanes, però d'aquí a 10 dies estarà a disposició de les funeràries el tanatori d'Encamp, que funcionarà durant un període curt de temps al mateix temps que el de l'hospital.

En paral·lel, el Servei Andorrà d'Atenció Sanitària ha informat a través d'un comunicat que s'està negociant amb les funeràries perquè puguin continuar fent ús de la sala de necròpsia, la de tanatopràxia i el dipòsit de cadàvers de l'hospital.

Informa: Xavi Palma     Locució: Yasmina Canedo

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.