La desafecció política preocupa els ex cap de Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els ex cap de Govern també han exercit el seu dret a vot en les eleccions comunals.

L'ex cap de Govern Jaume Bartumeu ha fet una crida a votar, després d'emetre el seu sufragi a Andorra la Vella.

"Les ganes de votar potser són poques, però si ha l'opció entre dos candidatures diferents que tenen plantejaments diversos hem d'aconseguir que la gent faci el mínim esforç que és desplaçar-se a votar."

Jaume Bartumeu, ex cap de Govern

Cal recordar que la participació en les passades comunals va ser del 56%.

A Sant Julià també ha votat l'ex cap de Govern Albert Pintat, que ha reconegut la bona salut democràtica que viu la parròquia amb tres candidatures. Creu que caldrà estar molt atent al vot en blanc i el vot nul i preveu un resultat molt ajustat.

"Hi ha cinc possibilitats. Els tres candidats, la blanca i els que es queden a casa. I tot té el seu significat. Tant hi pot haver una forta voluntat de canvi com una voluntat de continuïtat. I la distància serà petita com fa quatre anys."

Albert Pintat, ex cap de Govern

Finalment, Marc Forné ha recordat que el seu fill Guillem és candidat a la Massana i que és un símbol del necessari relleu.

"Recordo com si fos ahir el dia que ell em va acompanyar a mi a assumir el càrrec de cap de Govern. En canvi, ara és candidat a cònsol. S'assumeix amb l'alegria i la il·lusió que la gent jove es dediqui a la política. Fa molta falta que hi hagi relleu i es vagi canviant i que cada vegada hi hagi més gent interessada en la política."

Marc Forné, ex cap de Govern

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.