Desfilada de propostes per l'Andorra Crea

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En l'última jornada de l'Andorra Crea s'han continuat exposant propostes. Les arts escèniques són uns dels grans reclams i avui Ordino n'ha acollit algunes. La primera edició arriba al final amb bones sensacions per part d'artistes, programadors i organització.

Ordino també ha acollit propostes d'artistes del país. Cançons amb trementina s'ha representat a l'Auditori Nacional d'Andorra. Un espectacle on a través de la música i l'actuació reinterpreten la música popular catalana. Una història de generacions per reivindicar com la discriminació per orientació sexual ha continuat vigent fins als nostres dies. Una veu i tres guitarres han acompanyat al públic en aquest viatge

Un altre espectacle ha estat BRAM. Una conjunció de dansa i música per parlar de llibertat i empoderament. Ho han fet amb un duet contemporani molt físic.

En acabar el matí, s'ha celebrat una trobada amb programadors i artistes. Un dinar on han pogut intercanviar opinions i parlar de com veuen el futur del talent andorrà fora del país. Avui, programadors de Tarrogona i la Seu d'Urgell, asseguren que moltes propostes encaixen en els seus plans.

Les converses haurien d'arribar a partir d'ara, i amb una mica més de temps, els convenis.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Anna Romgosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.