Destinar a salut mental la partida del multifuncional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El PS està d'acord que els cossos especials puguin prejubilar-se amb 25 anys de servei. Ha presentat una vintena d'esmenes als comptes públics on demana deixar a zero els recursos per al multifuncional perquè vagin a projectes de salut mental. També pretén crear un fons públic d'habitatge.

El multifuncional no és un projecte prioritari per als socialdemòcrates, que aposten perquè els fons que s'hi dediquen vagin a altres destinacions. Creuen que si no s'ha fet realitat fins ara, tampoc té massa sentit.

"Posar-ho a zero i aquests diners posar-los en dos projectes. Un que ja existeix, que el que faríem és posar més diners, com és l'edifici per a patologies cròniques mentals i l'altre és la creació d'un projecte que és el centre terapèutic d'atenció de conductes cròniques de salut mental".

Pere Baró, conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata.

El PS, a més, reclama la creació d'un fons públic per a l'habitatge assequible. Una iniciativa que porta defensant anys i que podria rebre el suport de la majoria parlamentària.

"Fa molts anys que els hem ofert solucions per a discutir, per a millorar i no és fins ara, si em permeteu, que ens compren aquestes solucions, aquestes idees".

Susanna Vela, presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata.

A més, reclamen que les pensions de viduïtat siguin pels drets de cotització del difunt i que els càlculs de les prestacions d'invalidesa es facin d'acord amb la llei del 2008. Són partidaris, també, de recuperar la branca de prestacions familiars.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Albert Refart
Locució: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.