Detingut un conductor amb 107 grams d'haixix després d'una persecució

Un conductor va ser detingut aquest dimarts a la tarda a la plaça Laurèdia de Sant Julià de Lòria després d'escapar-se d'un control rutinari de la policia. El jove de 19 anys conduïa sota els efectes de les drogues i en possessió de 107 grams d'haixix, que va llençar per la finestra.

Al jove se l'havia aturat a la frontera del riu Runer en un control habitual quan accedia al Principat. Voluntàriament, va lliurar un embolcall amb 0,83 grams d'haixix. En el moment en què els agents anaven a escorcollar el vehicle, el detingut va accelerar i es va escapar de la policia.

Després hi va haver una persecució a gran velocitat en direcció a Sant Julià de Lòria. El jove, que conduïa sota els efectes de les drogues, avançava vehicles pel carril contrari i en línia continua. Va ser al centre de la parròquia quan no en va poder avançar més, va frenar bruscament, va col·lidir amb un altre vehicle i va quedar bloquejat per un dels cotxes patrulla que el perseguia.

El detingut viatjava amb una noia de 17 anys i haurien llençat per la finestra un embolcall amb 107,3 grams d'haixix. 

Informa: Redacció
Imatge: Arxiu RTVA 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.