Detingut un home per conduir amb una taxa de 2,46 i provocar un accident a la Massana

La policia va detenir la matinada de diumenge a la Massana un jove que va donar un positiu d'alcoholèmia de 2,46 grams per litre de sang, el triple del límit penal. Va patir un accident, que va provocar danys materials a dos vehicles estacionats i al mobiliari urbà.

Els fets van succeir la matinada de diumenge a la Massana quan l'home va ser controlat després d'un accident on va xocar amb dos vehicles estacionats i va causar danys al mobiliari urbà. En el moment de la topada hi havia uns vianants que van poder esquivar l'accidentat i uns agents de circulació que van veure l'incident.

Després de l'accident, el jove va intentar continuar la marxa, però els efectius de circulació el van poder aturar. Quan la policia el va detenir, el noi va desobeir els agents, s’hi va resistir i va agredir un d'ells amb un cop de cap. Per tot això, al detingut se li imputen tres delictes contra la seguretat col·lectiva, contra la funció pública i contra la integritat física i moral.

La policia també va detenir la matinada de dissabte a la Massana un altre jove per causar un accident amb una taxa d'alcoholèmia d'1,54 i un home a Andorra la Vella per negar-se a passar un control quan conduïa una moto contra direcció.

Informa: Redacció
Imatge: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.