Detingut un contrabandista armat amb una navalla

La policia ha detingut aquest dijous al Pas de la Casa un contrabandista que duia al damunt una arma blanca i més de 14.000 euros en efectiu. L'home, de 35 anys i no resident, va intentar agredir els agents en el moment de la detenció.

Una patrulla va localitzar dos contrabandistes quan s’amagaven en una botiga del Pas de la Casa. En identificar-los, un, de 35 anys i no resident, va tractar de fugir empenyent els agents. Un cop capturat, el sospitós es va resistir amb força i va intentar agredir els policies.

Durant l’escorcoll se li va trobar una navalla amb una fulla de 10 centímetres, de port prohibit, i més de 14.500 euros en efectiu destinats al contraban de tabac. L’home s’havia identificat anteriorment amb una altra identitat i tenia vigent una expulsió judicial en substitució d’una pena de presó. 

Altres detencions

Detinguda a Escaldes-Engordany una dona de 50 anys que va marxar d'un hotel sense pagar a la tardor. L'establiment l'havia denunciada per un perjudici de prop de 1.260 euros. 

I la matinada d’aquest divendres la conductora d’una motocicleta, de 38 anys, ha estat detinguda amb una taxa d’alcoholèmia d’1,51 després de patir un accident a la rotonda del Km 0

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.