Detingut un estafador buscat per la Interpol

Un fugitiu amb una ordre de recerca internacional emesa per Interpol ha estat detingut aquest dimarts a Escaldes-Engordany. L’home, de 64 anys, té pendents a Espanya un any i cinc mesos de presó per delictes d’estafa i falsificació de documents mercantils.

Estava complint condemna, però va fugir a Andorra aprofitant un permís penitenciari. Portava un mes i mig amagat al Principat. La Policia el va localitzar en un apartament d’Escaldes-Engordany, on va detenir-lo complint l’ordre d’arrest de l’Audiència Provincial de la Corunya. El fugitiu es troba en presó provisional en espera que Espanya tramiti la sol·licitud d’extradició.

Violència juvenil

Detinguts a Andorra la Vella dos joves, de 26 i 28 anys, per comportament violent, la matinada de dimecres. Primer, amb uns coneguts i, després, amb els agents que van intervenir en la detenció. En paral·lel, a Escaldes-Engordany, un home de 32 anys també ha estat detingut per alertar falsament d'una baralla al carrer. Quan els policies l'han identificat s'ha posat violent i ha arribat a amenaçar de mort un dels agents.

Finalment, dos homes han estat enxampats conduint sota els efectes de l’alcohol amb taxes d’1,70 i d’1,34 respectivament. Cap dels dos és resident a Andorra.

Informa: Redacció

Imatge: Policia d'Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.