Detingut un home per conducció temerària

El cos de policia ha detingut aquest dijous un home de 48 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per conducció temerària. El conductor és conegut per publicar vídeos a les xarxes socials amb vehicles d'alta gamma.

La detenció s'ha realitzat per una denúncia que va interposar un altre conductor a finals del mes de juliol. Després de la investigació policial, l’anàlisi de totes les imatges, algunes a través de xarxes socials, es va comprovar que l'home havia efectuat diverses maniobres impudents a la CG2 i hauria excedit els límits de velocitat en diferents trams entre Canillo i Encamp posant en perill la seguretat de la resta d'usuaris i la seva pròpia. La policia recorda que amb la darrera modificació del codi penal posar en risc la vida de les persones és un agreujant. L'home ha abandonat la Batllia a mitja tarda després de declarar davant el batlle.

D'altra banda, aquesta nit de dimecres el cos d'orde va detenir una dona de 57 anys per conduir amb el permís retirat. I aquest dijous s'ha arrestat a un home amb una taxa d’alcoholèmia d’1,00 i un altre, per conduir sota els efectes de les drogues. Cap dels dos es resident al país.

Informa: Redacció
Imatge: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.