Detingut un matrimoni per agressions mútues

Un matrimoni ha acabat detingut després d’agredir-se entre ells. Va ser la dona, de 41 anys, qui va denunciar els fets a la seu central de la policia. En explicar què havia passat, va acabar reconeixent que ella també havia agredit el seu marit.

Davant el relat dels fets, els agents que li van prendre declaració la van arrestar com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física i moral. Pel que fa a l'home, de 39 anys, també va ser detingut, simultàniament, a Arinsal. Tots dos implicats presentaven evidències físiques d’haver patit una agressió.

Dos conductors detinguts

Durant la setmana dos conductors han estat detinguts per barrejar alcohol i drogues al volant. En el cas d'un home de 45 anys, presentava una taxa d’alcoholèmia d’1,62 grams per litre de sang.

L'altre infractor era un home de 33 anys, que va donar positiu a la prova de drogues. Els agents, a més, li van comissar 14,65 grams de marihuana i una petita bàscula de precisió.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.