Detingut per conducció temerària després d'intentar fugir de la policia

La policia va detenir dilluns passat a Soldeu un ciutadà algerià de 50 anys per conducció temerària, després que intentés fugir quan una patrulla li va donar l´alto en un control. L´home, no resident, va fugir a gran velocitat cometent infraccions greus i posant en perill altres usuaris de la via.
Finalment va poder ser controlat al Pas de la Casa. A l´interior del vehicle portava bosses amb tabac per valor de 2.700 euros.

Durant la darrera setmana la policia va detenir diverses persones a la frontera del riu Runer, quan es disposaven a entrar al Principat, per possessió de diversos tipus de drogues.

En el mateix període tres persones van ser detingudes per conducció sota els efectes de l´alcohol i altres tres per delictes de resistència a l´autoritat i desobediència d´una ordre d´expulsió.

Informa: Joan A. Sarmiento
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.