Detingut a la Seu un home per agredir sexualment quatre menors ucraïnesos

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Detingut a la Seu d'Urgell un home per agredir sexualment a Cartagena quatre menors d'edat, que eren refugiats ucraïnesos. La Guàrdia Civil sospita que, des de la Seu, l'home tenia la intenció de creuar la frontera i fugir d'Espanya.

L'individu compartia immoble a la ciutat murciana amb famílies de compatriotes desplaçats pel conflicte bèl·lic a Ucraïna. Es guanyava la confiança de les mares dels menors per aconseguir quedar-se a soles amb ells, moment que, segons les denúncies, aprofitava per fer-los tocaments a zones íntimes.

La denúncia d'una de les mares, alertada pels seus dos fills, va desencadenar que d'altres s'hi afegissin, un cop van parlar també amb els seus nens. Durant la investigació, batejada com a "operació Opikum" i que es va iniciar el mes passat, els agents van descobrir que l'home tenia certs vincles amb la Seu d'Urgell, des d'on pensen que pretenia creuar la frontera.

Ara mateix, els agents analitzen si hi ha arxius vinculats als abusos, ja que al detingut se li han requisat quatre dispositius mòbils i unes ulleres de sol amb càmera oculta. Després de passar a disposició del jutjat d'instrucció de la Seu, el jutge va ordenar el seu immediat ingrés a presó provisional. 

Informa: Redacció

Imatges: Guàrdia Civil

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.