Detinguts per intentar introduir mig quilo haixix i per una agressió amb ganivet

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La policia ha detingut a la frontera del riu Runer tres persones per intentar introduir mig quilo d´haixix a Andorra. La darrera setmana també ha arrestat un home per una agressió amb un ganivet en un bar d'Andorra la Vella.

De les onze detencions de l´última setmana, quatre han tingut lloc a la frontera del riu Runer. I totes estan relacionades amb les drogues. La policia ha arrestat dos homes amb 200 grams d'haixix i gairebé 4 de marihuana, un altre amb prop de 300 grams d´haixix i un darrer amb una petita quantitat de cocaïna.

Les baralles també han protagonitzat les detencions dels agents els darrers dies. Destaca la d´un resident de 22 anys que ha estat controlat després d'haver atacat amb un ganivet un home en un bar d'Andorra la Vella arran d'una discussió. L´altra baralla s´ha produït a la via pública, a Canillo, i a l'implicat, de 25 anys, se l´acusa de desobediència, resistència, amenaces i injúries als agents de policia.

A més, el cos d'ordre ha detingut quatre persones per circular sota els efectes de l´alcohol. Totes, implicades en accidents de circulació.

Informa: Anna Lladó    Locució: Jordi Cama

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.