Dia de Meritxell 2022: què s'hi podrà fer?

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Dia de Meritxell torna sense restriccions i un programa ben carregat d'activitats, tant de tradicionals, com l'eucaristia solemne a la basílica, com les organitzades a les parròquies. Repassem el programa.

A les nou del matí tindrà lloc la missa jove animada pels infants i joves d'AINA, per després deixar pas, a les 11 del matí, a l'eucaristia solemne presidida per l'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric VivesConcelebrada amb els sacerdots de les Valls i cantada pel Cor dels Petits Cantors, es podrà seguir en directe a través de Ràdio i Televisió d'Andorra.

A les 12 del migdia serà el torn de la ballada de sardanes amb la cobla Osona i el repartiment de coca i moscatell.

A les sis de la tarda, el temple acollirà el concert popular del Cor dels Petits Cantors en col·laboració amb la Fundació ONCA. I a les set de la tarda s'acabaran les activitats amb la missa vespertina.

Però això no és l'únic. Les estacions també han preparat activitats. A Naturland, tallers infantils sobre el medi ambient per als primers 200 inscrits; a Vallnord Pal-Arinsal, accés gratuït al telefèric i telecabina de la Massana, i a Ordino-Arcalís, accés gratuït al mirador solar de Tristaina per a les persones que durant el dia facin un àpat en restaurants de la parròquia d'Ordino. A Encamp, el Funicamp també serà gratuït.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.