El diari digital "ARA" llança un certamen de periodisme

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El diari digital "ARA" ha creat els premis ARA de periodisme que en aquesta primera edició estarà dirigit a estudiants de batxilerat i formació professional dels tres sistems educatius.
L'objectiu es apropar els joves als mitjans de comunicació, així com promoure el coneixement en les àrees del llenguatge i la comunicació. Els interessats es poden inscriure a través de la web www.ara.ad. Els treballs es poden presentar en tres categories: fotografia, audivisual o escrit de contingut informatiu relacionat amb Andorra i de temàtica lliure. Els treballs presentats es publicaran a l´ARA.ad i els millors de cada categoria seran premiats. La data límit de presentació és el divendres 5 de juny i el veredicte es farà públic el 12 de juny.Informa: Joan A. Sarmiento Imatge: Josep M. Garcia
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.